зграда Страшо Пинџур

објект во најава Наскоро отпочнува градбата на овој проект. Оваа зграда ке располага со 6 станови , конкретни понуди ке бидат објавени наскоро. Доколку сте заинтересирани за резервација и поволна цена пред отпочнување на градбата контактирајте со нас… Facebook Instagram Envelope

Урбан Ливинг зграда кај Младински

https://as-masini.com/wp-content/uploads/2023/04/urban.mp4 ВО ПРОДАЖБА: Стан тип 1 – 53м² на приземјеСтан тип 3 – 71м² на приземјеСтан тип 4 – 61м² на приземјеСтан тип 6 – 67м² на поткровјеСтан тип 7 – 63м² на поткровјеСтан тип 10 – 77м² на поткровјеСтан тип 11 – 67м² на спрат 4 и потрковјеСтан тип 14 – 70м² на спрат […]

зграда Јасмин

https://as-masini.com/wp-content/uploads/2023/10/92.4м2-деловен-простор.mp4 Новоизграден станбено – деловен објект лоциран во непосредна  близина на спортската сала ЈАСМИН во Кавадарци.  Станбени простории (50 – 99м²) – ПРОДАДЕНИ Деловни простории (40 – 115м²) – ПРОДАДЕНИ   ВО ПРОДАЖБА: Деловни простории од 59.6 и 92.4м² Facebook Instagram Envelope

зграда 1/15 градски пазар

ЗГРАДА 1/15 ГРАДСКИ ПАЗАР Новоизграден станбено – деловен објект лоциран во непосредна  близина на градскиот зелен пазар воКавадарци.  Станбени простории (48 – 127м²) – ПРОДАДЕНИ Деловни простории (45 и 51м²) – ПРОДАДЕНИ Facebook Instagram Envelope

згради кај градски парк

Facebook Instagram Envelope Зграда Парк 1.8 ПРОДАЖБА НА ДЕЛОВЕН И СТАНБЕН ПРОСТОР во ново-изградените станбено – деловни објекти лоцирани во непосредна близина на ГрадскиПарк – Кавадарци.  ВО ПРОДАЖБА: Деловни простории од 132 и 37м² Зграда Парк 1.9 ПРОДАЖБА НА ДЕЛОВЕН И СТАНБЕН ПРОСТОР во ново-изградените станбено – деловни објекти лоцирани во непосредна близина на ГрадскиПарк – Кавадарци.  […]