каменолом и сепарација

АС Машини ДООЕЛ – Кавадарци поседува сопствен каменолом кој се наоѓаво с.Дебриште (Општина Росоман) во кој имаме инвестирано најсовремена опрема, како гаранција за врвно производство со исклучителен квалитет.

 

Нашата фирма врши производство на следниве производи:

  • Сите видови на гранулиран камен
  • Тампон 0-64мм

дали сте заинтересирани?

Оставете информации ако сакате да Ве контактираме