зграда 1/15 градски пазар

ЗГРАДА 1/15 ГРАДСКИ ПАЗАР

Новоизграден станбено – деловен објект лоциран во непосредна  близина на градскиот зелен пазар воКавадарци. 

  • Станбени простории (48 – 127м²) – ПРОДАДЕНИ
  • Деловни простории (45 и 51м²) – ПРОДАДЕНИ

дали сте заинтересирани?

Оставете информации ако сакате да Ве контактираме