зграда Јасмин

Новоизграден станбено – деловен објект лоциран во непосредна  близина на спортската сала ЈАСМИН во Кавадарци. 

  • Станбени простории (50 – 99м²) – ПРОДАДЕНИ
  • Деловни простории (40 – 115м²) – ПРОДАДЕНИ

 

ВО ПРОДАЖБА:

  • Деловни простории од 59.6 и 92.4м²

дали сте заинтересирани?

Оставете информации ако сакате да Ве контактираме