павер елементи

Создадовме производи со кои денес се гордееме.

Располагаме со сопствена  современа  производна  линија во с.Марена, Кавадарци со широка палета на  паверелементи (бехатон, плочки и рабници) со различни форми и димензии, во зависност од барањата на пазарот и потребите на купувачите.

3D / 3Д
3Д Павер елементите во 3Д форма ќе му обезбедат на секој дом атрактивен дизајн и стил. Прошараната структура го прави овој бехатон луксузен и посебен. Достапни бои: сива, бела, црна, жолта и црвена 8м² на палета
Бехатон 8ТТ
Класичен бехатон кој со својата дискретна елеганција харомонично се вклопува во простори со различни стилови. Димензии: 165/200/80мм Достапни бои: сива, црна, бела, жолта и црвена 8м² на палета
Парковски рабник
Бетонските рабници се произведени од квалитетен бетон погодни за порабување на патеки, шеталишта и зелени површини. Димензии: 50/200/800мм Достапни бои: сива Мерка - БР
Парковски рабник 1
Бетонските рабници се произведени од квалитетен бетон погодни за порабување на патеки, шеталишта и зелени површини. Димензии: 80/180/800мм Достапни бои: сива Мерка - БР
Уличен рабник
Уличните рабници се произведени од квалитетен бетон. Димензии: 180/240/800мм Достапни бои: сива Мерка - БР
Холанд со бразда
Правилните контури на овој бехатон ја нагласуваат уникатноста и елеганцијата на секој простор. Одлични во комбинација со холанд со бразда 100/100/60мм и 100/200/60мм. Димензии: 200/200/60мм Достапни бои: сива, црна, бела и црвена 8м² на палета
Холанд со бразда 1
Правилните контури на овој бехатон ја нагласуваат уникатноста и елеганцијата на секој простор. Одлични во комбинација со холанд со бразда 200/200/60мм и 100/100/60мм. Димензии: 100/200/60мм Достапни бои: сива, црна, бела, жолта и црвена 8м² на палета
Холанд со бразда 2
Правилните контури на овој бехатон ја нагласуваат уникатноста и елеганцијата на секој простор. Погоден е за акцентирање и украсни ефекти. Одличнен во комбинација со холанд со бразда 200/200/60мм и 100/200/60мм. Димензии: 100/100/60мм Достапни бои: сива, црна, бела, жолта и црвена 8м² на палета
Previous
Next

Павер елементите во 3Д форма ќе му обезбедат на секој дом атрактивен дизајн и стил.

Прошараната структура го прави овој бехатон луксузен и посебен.

Достапни бои: сива, бела, црна, жолта и црвена

8м² на палета

Facebook
Email
Print

Бехатон 8ТТ

Класичен бехатон кој со својата дискретна елеганција харомонично се вклопува во простори со различни стилови.

Димензии: 165/200/80мм

Достапни бои: сива, црна, бела, жолта и црвена

8м² на палета

Facebook
Email
Print

Парковски рабник

Бетонските рабници се произведени од квалитетен бетон погодни за порабување на патеки, шеталишта и зелени површини.

Димензии: 50/200/800мм

Достапни бои: сива

Мерка – БР

Facebook
Email
Print

Парковски рабник1

Бетонските рабници се произведени од квалитетен бетон погодни за порабување на патеки, шеталишта и зелени површини.

Димензии: 80/180/800мм

Достапни бои: сива

Мерка – БР

Facebook
Email
Print

Уличен рабник

Уличните рабници се произведени од квалитетен бетон.

Димензии: 180/240/800мм

Достапни бои: сива

Мерка – БР

Facebook
Email
Print

Холанд со бразда

Правилните контури на овој бехатон ја нагласуваат уникатноста и елеганцијата на секој простор. Одлични во комбинација со холанд со бразда 100/100/60мм и 100/200/60мм.

Димензии: 200/200/60мм

Достапни бои: сива, црна, бела и црвена

8м² на палета

Facebook
Email
Print

Холанд со бразда1

Правилните контури на овој бехатон ја нагласуваат уникатноста и елеганцијата на секој простор. Одлични во комбинација со холанд со бразда 200/200/60мм и 100/100/60мм.

Димензии: 100/200/60мм

Достапни бои: сива, црна, бела, жолта и црвена

8м² на палета

Facebook
Email
Print

Холанд со бразда 2

Правилните контури на овој бехатон ја нагласуваат уникатноста и елеганцијата на секој простор. Погоден е за акцентирање и украсни ефекти.

Одличнен во комбинација со холанд со бразда 200/200/60мм и 100/200/60мм.

Димензии: 100/100/60мм

Достапни бои: сива, црна, бела, жолта и црвена

8м² на палета

Facebook
Email
Print

дали сте заинтересирани?

Оставете информации ако сакате да Ве контактираме